Cloud Services

De slimme Cloud Services die wij u bieden

S K Y V A L L E Y

Microsoft 365

Microsoft 365 is ontworpen om u te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en beveiliging van wereldklasse.

Microsoft Azure

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 producten en cloudservices die zijn ontworpen om u te helpen bij de creatie van nieuwe oplossingen, zodat u de uitdagingen van vandaag het hoofd kunt bieden en u op de toekomst kunt voorbereiden. Bouw toepassingen, voer ze uit en beheer ze in meerdere clouds, on-premises en aan de rand, en gebruik daarvoor de hulpmiddelen en frameworks van uw keuze.

Microsoft Endpoint Manager (Intune)

Microsoft Endpoint Manager (Intune) is een cloudservice die is gericht op MDM (Mobile Device Management) en MAM (Mobile Application Management).

Cloud Backup

Backup as a Service van SkyValley voorkomt dat uw bedrijfskritische data verloren gaat wanneer zich een calamiteit voordoet. Dit doen wij door dagelijks een back-up van uw bedrijfskritische data te maken. Voor Backup as a Service betaalt u een vast bedrag per maand, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid data. Neemt de data toe dan zal de vergoeding vanaf dat moment worden aangepast.