Microsoft Azure

Brengt toepassingen naar de cloud

S K Y V A L L E Y

Microsoft Azure

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 producten en cloudservices die zijn ontworpen om u te helpen bij de creatie van nieuwe oplossingen, zodat u de uitdagingen van vandaag het hoofd kunt bieden en u op de toekomst kunt voorbereiden. Bouw toepassingen, voer ze uit en beheer ze in meerdere clouds, on-premises en aan de rand, en gebruik daarvoor de hulpmiddelen en frameworks van uw keuze.

Wij gebruiken Azure om bestaande oplossingen van klanten te implementeren, beheren en ondersteunen en om kant-en-klare of aangepaste oplossingen aan te bieden. Wij adviseren hoe u kan profiteren van Azure en u kan helpen uw bedrijfsdoelen te halen.

Vertrouw op uw cloud:
Verkrijg beveiliging vanaf de basis, ondersteund door een team deskundigen, en proactieve naleving waarop bedrijven, overheden en start-ups vertrouwen.

Kies voor naadloze hybride activiteiten:
On-premises, in verschillende clouds en aan de rand: wij zijn overal waar uw gegevens zijn. Integreer en beheer uw omgevingen met services die zijn ontworpen voor de hybride cloud.

Bouw op uw eigen voorwaarden:
Met een opensource-commitment en ondersteuning voor alle computertalen en frameworks kunt u bouwen hoe u maar wilt en implementeren waar u maar wilt.

Wees klaar voor de toekomst:
Continue innovatie van Microsoft ondersteunt uw ontwikkeling van vandaag en uw productvisies voor morgen.