Bel ons 085 047 0127

Enterprise Mobility + Security
Til uw beveiliging naar een hoger niveau zonder in te boeten op mobiliteit

Bescherm data en applicaties

Enterprise Mobility + Security

Maken uw medewerkers naast hun fysieke werkplek ook gebruik van allerlei moderne apparaten en mobiele devices om hun werk uit te kunnen voeren? Bijvoorbeeld door te mailen op een smartphone, tablet en laptop, of bestanden via Word of Excel te beheren? Het ‘Nieuwe Werken’ maakt gebruikers steeds mobieler, maar ook veeleisender. Wat moet u doen om al deze data te blijven beschermen? SkyValley biedt de oplossing met de Enterprise Mobility + Security!

Wat kunt u doen met EM+S?

De Enterprise Mobility + Security is een allesomvattende cloud-oplossing die ervoor zorgt dat uw applicaties en data beschermd worden. Daarbij beheert de oplossing informatie, applicaties en randvoorwaarden van apparaten. Er kan bepaald worden hoe data gelezen wordt door bijvoorbeeld af te dwingen hoe informatie beschikbaar wordt gesteld. Wachtwoorden en pincodes kunnen ingesteld worden, zodat uw medewerkers wél toegang tot allerlei informatie hebben, maar u deze toegang volledig beheert. U houdt met de Enterprise Mobility + Security de controle dus volledig in uw handen.

Mobile Device- en Application Management met Microsoft Intune

Microsoft Intune biedt functies voor het beheer van (mobiele) apparaten en -apps vanuit de cloud. Met Intune kunnen organisaties medewerkers via elk apparaat toegang verschaffen tot bedrijfsgegevens en tegelijkertijd deze gegevens beveiligen.

Voorbeelden van praktische toepassingen zijn het wissen van verloren of gestolen apparaten (selective wipe). Het afdwingen van toestelvergrendeling en data encryptie. Verouderde of slecht beveiligde apparaten de toegang tot mail of documenten in Office 365 ontzeggen (conditional access). Het is daarnaast mogelijk om Mobiel Applicatiebeheer (MAM) uit te voeren zonder dat het mobiele device volledig onder controle van de IT-afdeling hoeft te staan. Dit is handig als de apparaten bijvoorbeeld eigendom zijn van de werknemer of freelancer (BYOD).

Nieuwsgierig?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op