Bel ons 085 047 0127

Microsoft Azure
Digital Transformation

Brengt toepassingen naar de cloud

Uw eigen beveiligde cloud met Azure

Azure biedt een open structuur en verregaande integratie met private Cloud en on-premise diensten. U kunt uw bestaande IT-omgeving gemakkelijk integreren met Azure. Daardoor heeft u als ondernemer maximale keuzevrijheid en flexibiliteit bij het verdelen van uw workloads; goedkoop waar het kan, robuust waar het moet!

Voordelen van Microsoft Azure

Microsoft Azure staat bekend om zijn flexibiliteit, snelheid, schaalbaarheid en pay per use methode. U betaalt per gebruik en u kunt snel omhoog en omlaag schalen zodat u altijd voldoet aan de actuele vraag binnen uw markt.

Microsoft Intune

Microsoft Intune is een cloudservice die is gericht op MDM (Mobile Device Management) en MAM (Mobile Application Management). U bepaalt hoe de apparaten van uw organisatie worden gebruikt, inclusief mobiele telefoons, tablets en laptops. U kunt ook specifieke beleid configureren om toepassingen te beheren. U kunt bijvoorbeeld voorkomen dat e-mailberichten worden verzonden naar personen buiten de organisatie. Intune stelt personen in de organisatie ook in staat om hun persoonlijke apparaten te gebruiken voor school of werk. Op persoonlijke apparaten kan Intune ervoor zorgen dat de gegevens van uw organisatie beveiligd blijven, en deze gegevens kunnen worden geïsoleerd van uw persoonlijke gegevens.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op