Bel ons 085 047 0127

Efficiënt samenwerken
Samenwerken aan ideeën en doelen. It’s all about teamwork.

Microsoft Teams

Stukken efficiënter

Wilt u ook de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren en het onderling e-mailverkeer (flink) verminderen? Ontdek dan Microsoft Teams. Microsoft Teams is een applicatie die (teams in) bedrijven helpt efficiënt samen te werken. Het maakt het mogelijk om op een veel efficiëntere (en leukere!) manier samen te werken binnen afdelingen, projectteams en hele bedrijven. U zult zien dat het e-mailverkeer drastisch omlaag gaat, medewerkers gezamenlijk in documenten gaan werken en slimmer gaan vergaderen.

Gericht op samenwerking

Teams is de gemeenschappelijke digitale werkruimte binnen uw bedrijf, of zoals het ook wel eens wordt genoemd een “hub voor teamwork”. Zoals de naam al aangeeft is Microsoft Teams gericht op samenwerking binnen teams. Dit kunnen afdelingen zijn, tijdelijke of permanente samenwerkingsverbanden binnen een afdeling of bedrijf, projectteams en klantteams.

Microsoft Teams & Office 365

Teams is onderdeel van Office 365 waardoor het nog makkelijker wordt om samen te werken in teams. Bestanden die u in bijvoorbeeld Word, Excel en PowerPoint maakt, deelt u heel eenvoudig direct binnen Teams. Dat scheelt iedereen heel veel e-mail. En vanuit Teams kan iedereen direct aan de documenten werken. Super handig.

Microsoft Teams is gratis en biedt in combinatie met de andere Office 365 applicaties ongeëvenaarde mogelijkheden. Het bevat alle tools die nodig zijn voor efficiënt (samen)werken vanuit de cloud.

Bent u geïnteresseerd in Teams?

Neem dan contact met ons op. Wij komen graag een demo laten zien.

Meer info