Bel ons 085 047 0127

Network & Security
Beveilig uw netwerk optimaal

Netwerk Security is het vormgeven van uw informatieveiligheidsbeleid.

Network

De kwaliteit en veiligheid van u netwerk zijn bepalend voor uw bedrijfsprocessen. De stabiliteit waarmee u bedrijfsnetwerk is verbonden met de Cloud of het internet, zorgt voor een prettige werkervaring. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor uw interne Wi-Fi netwerk.

Je verbinding met het internet of de Cloud is belangrijk voor uw bedrijfsprocessen en moet dus aansluiten bij u bedrijf. Naast snelheid, zijn ook de stabiliteit en kwaliteit van de verbinding van belang. Skyvalley voorziet in alle type verbindingen om u op de juiste manier te verbinden.

Security

De beveiliging van uw netwerk is belangrijk, echter zijn er altijd uitdagingen die risico`s met zich meebrengen. Risico`s die u het liefst wilt kunnen minimaliseren. Denk hierbij aan medewerkers die hun privé computer of mobiel aansluiten op het Wi-Fi netwerk van uw organisatie. Beleidsmatig kunt u afdwingen dat deze devices enkel via een gescheiden bezoekers Wi-Fi online mogen, echter is dat lastig te controleren. Dankzij onze netwerk scanner houden wij uw netwerk 24×7 in de gaten. Mocht er toch wat gebeuren, dan ondernemen wij direct actie!

Om er voor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen voorop staan, bieden wij de mogelijkheid om het internet gebruik binnen uw organisatie te reguleren. Dit doen wij aan de hand van een ICT privacy beleid dat wij samen met u hebben opgesteld. De bedrijfsregels die hier uit voortkomen, koppelen wij aan uw verbinding. Zo worden bepaalde websites altijd of op bepaalde momenten geblokkeerd, wat de efficiëntie van bedrijfsprocessen ten goede komt.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Dit kan doormiddel van de knop hieronder.

Neem contact op