Bel ons 085 047 0127

Zoek je een Office 365 specialist?
Office 365 is de ideale IT-basis voor de moderne onderneming. De laatste versie van Office, plus functies waarmee je beter en veiliger kunt samenwerken. Haal alles uit Office 365 met SkyValley als partner.

Haal méér uit Office 365 met SkyValley.

Productievere medewerkers

De nieuwste versie van Office, waar je ook werkt. Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je vertrouwde Office-programma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-apps kan je vanaf je pc, Mac of mobiel gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen. Je mag Office installeren op 5 apparaten en je hebt altijd de beschikking over de laatste versie.

Slimmer samenwerken

Efficiënt e-mailen, samenwerken en vergaderen. Met Office 365 heb je overal toegang tot je zakelijke e-mail en agenda, functies voor het delen van bestanden met Onedrive en Sharepoint en online vergaderen met Skype. Microsoft Teams laat je efficient en in een beveiligde omgeving samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers.

Geavanceerde beveiliging

Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Office 365 om de beveiliging van je bedrijfsgegevens te garanderen. Office 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAAFISMA en ISO 27001. Je kan eenvoudig aan complexe wettelijke bepalingen voldoen en tegelijkertijd de volledige controle houden over je gevoelige gegevens.

Business Apps

Er zijn Business Apps voor elk bedrijfsproces beschikbaar, zoals projecten, klanten, offertes, facturen, contracten, tijdregistraties, vrije dagen, activiteiten, werkkleding aanvragen, tickets, kilometerregistratie, en nog veel meer. Koppel hiermee eenvoudig documenten uit Office 365, mails en verschillende bedrijfsprocessen aan elkaar.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Dit kan doormiddel van de knop hieronder.

Neem contact op