Cloud Security

Microsoft cloud platform continu voorzien van de hoogste beveiliging

S K Y V A L L E Y

Cloud beveiliging

Security for Microsoft 365
Cloud Security voor Microsoft 365 is de beste keuze als u uw cloudgerichte bedrijfscommunicatie- en samenwerkingsapps, zoals Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams, tegen bekende en onbekende cyberaanvallen wilt beschermen.

De ingebouwde veiligheidscontroles van Microsoft bieden slechts een beperkte beveiliging. Met Cloud Security voor Microsoft 365 bent u beschermd tegen bekende, onbekende en geavanceerde dreigingen. De oplossing maakt gebruik van advanced heuristics, machine learning en andere next-generation technologieën om uw bedrijf te beschermen tegen ransomware, schadelijke bijlagen, spam, phishing, business e-mail compromise (BEC) en onbekende dreigingen.

Cloud Security voor Microsoft 365:
– Detectiepercentage van anti-malware van 99,6%
– 20% efficiënter dan de ingebouwde beveiliging van Microsoft

Stop phishing:
Phishing is een methode om malware en ransomware aan een netwerk te leveren. Hoewel slechts 4% van de gebruikers daadwerkelijk op een kwaadaardige link klikt, is dit al voldoende voor een ware epidemie.
Cloud Security for Microsoft 365 past een combinatie van bewezen methoden toe, zoals SPF, DKIM en DMARC met sandboxing en machine learning, om dreigingen te filteren voordat een gebruiker een fout kan maken.

Geavanceerde preventie van dreigingen voor Microsoft 365 services:
Microsoft Office 365-apps, zoals OneDrive, SharePoint Online en Teams zijn betrouwbare chat- en bestandsoverdrachttools voor gebruikers. Daardoor zijn ze de ideale manier om malware binnen een bedrijf te verspreiden.
De antimalware-engine van Cloud Security combineertop handtekeningen gebaseerde bescherming, heuristische analyse en gedragsanalyse om geavanceerde dreigingen direct op te sporen in je favoriete apps, zoals Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams.