Mail Protectie

E-mail berichten te autoriseren en de deliverability verbeteren

S K Y V A L L E Y

Krijg inzicht in wie en wat op internet e-mail verzendt via uw e-maildomein

Wij zien e-mail als een hoeksteen van het internet en een sleutelfactor in online identiteit. Niet alleen verbindt het werknemers, partners en klanten met elkaar, het maakt deel uit van uw merk en vertegenwoordigt uw organisatie naar de buitenwereld. We zijn van mening dat e-mail de moeite van het repareren waard is. Onze missie: verbeter e-mail door brede DMARC-acceptatie.

E-mail spoofing

E-mail spoofing is het verzenden van boodschappen via e-mail waarbij het e-mail adres van de afzender vervalst wordt. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor spam en phishing.​
Dit kan in de vorm van een blacklist (spam) of imagoschade (berichten met jou als afzender). Wij helpen om dit te voorkomen.

DMARC Managed Services

Onze DMARC implementatie specialisten kunnen uw organisatie helpen naar een reject policy te gaan. Een reject policy stelt een organisatie in staat om effectief kwaadaardige e-mails te blokkeren en de deliverability te verbeteren. Met Managed Services kunnen wij uw organisatie pro-actief door elke fase van het DMARC implementatieproces helpen. Wanneer DMARC is geïmplementeerd helpen wij uw bedrijf met het monitoren.

DKIM protectie

DKIM (DomainKeys Identified Mail) is een methode om de authenticiteit van e-mailberichten te valideren. Wanneer elke e-mail wordt verzonden, wordt deze ondertekend met een persoonlijke sleutel en vervolgens gevalideerd op de ontvangende mailserver (of ISP) met een openbare sleutel in DNS. Dit proces verifieert dat het bericht niet is gewijzigd tijdens de verzending.