Bel ons 085 047 0127

Wilt u ook Modern Meetings houden?
Dan is Skype for Business voor u.

Altijd en overal bellen, chatten en vergaderen

Skype for Business

Van 9 tot 5 achter je desktop op een vaste plek op kantoor. Het klinkt al bijna als een scene uit Back to the Future. Tegenwoordig is ‘flexibel’ het toverwoord. We werken op kantoor, vanuit huis of onderweg, op een desktop, een laptop, tablet of smartphone, met collega’s en met partners. Inefficiëntie ligt op de loer. Maar niet met Skype for Business.

Grenzen verleggen

Skype for Business is een slimme, geïntegreerde samenwerkingsoplossing voor online chatten, (video)bellen, online vergaderen en voor het delen van informatie en documenten, zowel met mensen binnen als buiten je organisatie. Samenwerken als team, waar je ook bent, wanneer je maar wilt en met wie dan ook, in een goed beveiligde omgeving. Dat betekent ook dat je gemakkelijk zaken kunt doen met mensen aan de andere kant van het land of zelfs in het buitenland. Grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden zoeken, dat inspireert ons al jaren.

Jouw bedrijf en Skype for Business

Je neemt het af als abonnement, waardoor de kosten inzichtelijk en voorspelbaar zijn. Lage kosten en geschikt voor elk bedrijf ongeacht het type Office 365-pakket. Stap over op de telefonieoplossing van Skype for Business en beschik over alle functies van een traditionele telefooncentrale plus vele extra’s, zoals een betere beschikbaarheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Of kies voor de volledige samenwerkingsoplossing van Skype for Business Online als onderdeel van Office 365.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op