Bel ons 085 047 0127

Werkplekbeheer
Voor Windows en Apple devices

Werkplekbeheer op kantoor, thuis en onderweg

Standaard Werkplek

Om ervoor te zorgen dat uw organisatie probleemloos kan werken, hebben wij een Servicedesk die altijd voor uw klaar staat. U kunt onze Servicedesk telefonisch bereiken, maar zijn uiteraard ook benaderbaar via een e-mail, ons self service portaal of middels via een chat? (moet dit whatsapp zijn of kan dit via de website?). Daarnaast voorzien wij onze standaard werkplekken van een antivirusscanner, welke in combinatie met ons patch management zorgt voor een stabiel geüpdatete Windows besturingssysteem en virusvrije omgeving. Als het gewenst is, dan kunnen wij u ook voorzien van een cloud back-up voor Microsoft Exchange, OneDrive, Sharepoint en Microsoft Teams.

Online Werkplek

Onze Online Werkplek is standaard voorzien van alle gemakken van de hierboven beschreven Standaard Werkplek. Aansluitend wordt er bij deze werkplek ook nog een Microsoft 365 licentie vrijgegeven. Dit geeft de eindgebruiker de mogelijkheid om gebruik te maken van Office Suite, welke bestaat uit de standaard Office applicaties Word, Excel, PowerPoint,Outlook en Microsoft Teams.

Daarnaast leveren wij ook een gezamenlijke SharePoint netwerkschijf voor uw organisatie,die toegankelijk is voor de gehele organisatie. Eindgebruikers hebben de mogelijkheid om te communiceren via Microsoft Teams en Kaizala. Kaizala is een beveiligde chat van Microsoft die vergelijkbaar is met WhatsApp. Het grote voordeel t.o.v. WhatsApp is dat deze app beter beveiligd is. Eindgebruikers kunnen chatten, vergaderverzoeken uitsturen, taken toewijzen aan collega’s, documenten delen, snelle enquête houden, foto’s, video’s en audio bestanden delen.

Moderne Werkplek

De Moderne Werkplek is standaard voorzien van alle gemakken van zowel de Standaard- als de Online werkplek.

Alle werkplekken worden voorzien van een Windows 10 Pro licentie. Via onze AutoPilot software kunnen wij alle werkplekken voorzien van een installatie en configuratie op afstand. In overleg stellen wij een standaard profiel samen, waarin u bepaald welke achtergrond, applicaties uw organisatie nodig heeft. Door een druk op de knop kan het betreffende profiel worden ingeladen. Dit bespaart zowel ons als de medewerkers van uw organisatie in tijd, maar zorgt er ook voor dat wij direct aan de slag kunnen gaan. Nieuwe laptops en computers kunnen nu dus letterlijk uit de doos worden gehaald en voorzien worden met uw gepersonaliseerde bedrijfsprofiel. Via de Intune software hebben wij de mogelijkheid om applicaties en updates op afstand uit te voeren binnen uw netwerk en de betreffende werkplekken. Maakt u zich geen zorgen over de veiligheid van gegevens, wij versleutelen alle bedrijfsdata tijdens de
installatie van het profiel.

Moderne Werkplek +

Ons Moderne Werkplek+ is een op maat gemaakt pakket, omdat wij hier gebruik maken van de schaalbare Windows Virtual Desktop (WVD) dienst. Met WVD kunnen wij gemakkelijk resources op- of afschalen, waardoor grote investeringen in hardware niet meer nodig zijn. Via een maandelijks betaalmodel bent u voorzien van de meest recente snelste hardware.

Daarbij kunnen meerdere eindgebruikers inloggen op virtuele desktop computer, wat het kostentechnisch interessant maakt. Er wordt enkel betaald voor het daadwerkelijke gebruik.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op