Bel ons 085 047 0127

Werkplekbeheer
Voor Windows en Apple devices

Werkplekbeheer op kantoor, thuis en onderweg

Uw werkplek uitbesteden maakt ICT een stuk makkelijker

De werkplek is en blijft een belangrijke plaats binnen uw organisatie. Maar waar voorheen het device helemaal centraal stond, is het nu de gebruiker die centraal staat. En zo hoort het ook! In hoeverre is dit gerealiseerd binnen uw organisatie? Onderzoek met ons uw mogelijkheden voor modern werkplekbeheer.

Modern werkplekbeheer schaalbaar en flexibel

De productiviteit en interactie tussen afdelingen kan met sprongen omhoog als werknemers eenvoudig gebruik kunnen maken van lopende ontwikkelingen. Maar de slimste ICT-oplossingen zijn waardeloos als ze uw medewerkers niet optimaal ondersteunen bij hun dagelijks werk. Zo kijken we bij SkyValley tegen werkplekbeheer aan. Precies zoals u en uw medewerkers dat doen. Helpt IT u om uw werk vandaag beter te doen?

Omdat devices niet meer centraal staan is het van belang een consistente gebruikerservaring te realiseren voor uw medewerkers. Waar de functionaliteit ook vandaan komt, hoe de integraties ook lopen, de gebruiker herkent zich in zijn portal of zijn bureaublad. Dat is modern werkplekbeheer.

Apple beheer

Door uw Mac computers centraal te beheren voeren wij optimaal beheer uit.
Dit doen we onder andere door software en updates met één druk op de knop te installeren.
Ook zorgen wij voor een actuele inventaris van uw computers.

Wij zorgen ervoor dat uw Mac computers up-to-date zijn met macOS beveiligingsupdates.
Daarnaast automatiseren wij de installatie van updates voor applicaties en plug-ins zodat uw Macs voorzien zijn van de laatste versie.

Door uw Mac computers centraal te inventariseren monitoren wij de software, hardware en beveiliging van uw Mac computers.
Als nodig, treden wij hierin proactief op.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op